Daniela Crudu si-a implantat silicoane la 17 ani

Daniela Crudu. Fotografii si informatii despre Daniela Crudu - Foto 16 O cunoasteti pe Daniela Crudu? Are 18 ani,face modelling de doi ani si vrea sa ajunga ceva din meseria asta. Ea a ajuns din cluburi de noapte la matinalul lui Razvan si Dani,fiind animatoare.Astazi ea are niste sani superbi,datorita unei interventii chirurgicale,care a avut loc la varsta de 17 ani.Intr-un an si jumatate,Daniela a strans 7o de milioane de lei vechi din meseria de animatoare,prin care ea vroia sa isi implanteze silicoane.Tatal ei a fost de acord si totul s-a rezolvat.Datorita acestei schimbari de bust ea a atins drumul celebritatii…
Un mic interviu realizat de FHM:
Ai profitat vreodata de felul cum arati pentru a iesi din incurcaturi?
Da, mai ales la scoala. Ma duc la unii profi, le zambesc frumos si ii rog sa-mi motiveze absentele sau sa ma lase sa plec acasa, pentru ca am treaba! De cele mai multe ori merge. Tampenii prea mari n-am facut, m-am limitat la glumele nevinovate de la scoala!

Esti geloasa?
Nu prea. Dar intr-o relatie trebuie sa-ti scoti la iveala si latura asta, pentru ca altfel pari nepasatoare!

Ai putea sa te implici intr-o relatie amoroasa cu o tipa?
Sigur ca da! Dar nu cred ca ar fi relatie, poate doar sa vad cum este. Eu ma plictisesc destul de repede, si nu cred ca m-ar tine prea mult!

In acest moment, Daniela este „vecina” matinalilor Razvan si Dani, inregistrand un succes nebun la public. Punctele de rating pe care aceasta le aduce emisiunii sunt cu mult mai multe decat cele inregistrate de bruneta Mantea.

Vezi sa nu ajungi prea departe!

Va urma…

Reclame

2 Responses to “Daniela Crudu si-a implantat silicoane la 17 ani”


  1. 1 andreeako martie 17, 2009 la 6:16 pm

    In general nu ma preocupa catusi de putin viata acestor „vip”-uri. E plina de superficialitate! dar daca tot ai adus vorba de domnisoara Di, cred ca doctorii au gresit locatia atunci cand au implantat silicoane. Se cunoaste ca are silicon chiar si in locul materiei cenusii.

    „Esti geloasa?
    Nu prea. Dar intr-o relatie trebuie sa-ti scoti la iveala si latura asta, pentru ca altfel pari nepasatoare!” Domnisoara ne recomanda:”Nu sunteti gelosi, prefaceti-va macar!” Bine de stiut, dar ea oricum nu-si da seama de ce vorbeste. Este efectul advers al siliconului… Incultura.

  2. 2 Inocentul martie 17, 2009 la 6:33 pm

    Interesant tot ce ai spus!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: